1 påse Greenest Kale (125 g)
1/2 rödlök
olja
1 pkt kyld smördeg, 250 g
100 g färskost
2 msk crème fraiche
2 msk grovkornig skånsk senap
salt och peppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva rödlöken och stek tillsammans med grönkålen i lite olja.
Blanda färskost, crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.
Rulla ut smördegen och bre smeten över degen. Strö över den stekta grönkålen och löken.
Rulla ihop och skär ca 2 cm tjocka bitar och lägg på en plåt.
Grädda i ugnen i ca 15 min, eller tills degen fått en gyllenbrun färg.
BAMA Fresh Cuts AB
PB 5052
250 05 Helsingborg
Tel: +46 42 24 96 00
BAMA Fresh Cuts Oy
Kisällintie 11 B
01730 Vantaa
Tel: +358 20 759 7050
BAMA Fresh Cuts AB
PB 5052
250 05 Helsingborg
Tel: +46 42 24 96 00