5 RECEPT AV 9 MILJONER

En sökning på salladsrecept gav mer än nio miljoner träffar sist vi kollade. Världen blir knappast bättre om vi gör några till. Vi koncentrerar oss på att fundera ut nya produkter som du kan omvandla till fantastiska matupplevelser – med lite receptåterbruk och gröna fingrar. Men tro inte att vi missunnar dig härlig matinspiration för det! Här är några favoritrecept från våra kompisar på Mathem.

HALLOUMIBURGARE MED MIX NO 6

Här kan du ta en enkel genväg genom att använda vår Mix no 6. En färdig mix som passar perfekt till coleslaw. Följ receptet för dressingen men byt vitkål och morot mot två påsar färdigskuren mix. Självklart kan du också byt ut romansalladen i burgaren mot annan valfri sallad.

LAXPAJ MED SPENAT

Den här laxpajen äter vi vår, sommar, höst och vinter. Till buffén, utflykten eller jobblunchen. Festliga tillfällen och… ja, ni fattar.

CAESARSALLAD

Vill du göra Caesarsalladen extra matig kan du blanda i t ex färskpotatis, rädisor och gurka som i det här receptet, eller andra kolhydrater och grönsaker i säsong. I Greenest Caesar är salladsbasen redan klappad och klar med krutonger, ost och dressing. Till fyra portioner behöver du två påsar Caesar.

CARPACCIO PÅ BETOR MED MÂCHE

Enkel och samtidigt snitsig liten förrätt med underbara smaker och färger, där mâchesalladen verkligen kommer till sin rätt.

GRÖNKÅLSPIZZA

En fullträff på julbordet, men alldeles för god för att bara ätas en gång om året. Slicea upp som drinktilltugg eller ge hela rasket till dig själv i present.