WE ARE GREENEST

Vi på Greenest älskar sallad. I våra fabriker i Helsingborg och Vanda, Finland, kombinerar vi den passionen med nyfikenhet och kunskap för att utveckla våra produkter. Vi hoppas att de ska göra det både enklare och godare att servera grönt som tillbehör eller huvudkomponent i dina måltider. Och kanske förändra världen en smula av bara farten.

Dark, fair. Sweet, bitter.Local, foreign. Aren’t we all like the leaves in a bag of salad!

Inte som alla andra sallader

Vi drivs av lusten att hitta nya spännande råvaror och innovativa sätt att äta sallad. Det kan vara ett blad som ingen någonsin hört talas om, eller att vi förberett en grön måltid som går snabbt att sno ihop där hemma. Det kan också vara en vanlig rucola som smakar ovanligt bra, eftersom vi är riktigt petiga med våra produkter.

Men kreativitet styr inte bara hur vårt sortiment ser ut. Vi försöker alltid utmana oss själva att våga göra annorlunda. Då blir både maten och livet i allmänhet mycket roligare.

En del av BAMA

Greenest är en del av BAMA Gruppen, Skandinaviens ledande företag inom frukt och grönt, som funnits sedan 1886. Att äta grönt och hållbart har aldrig varit mer aktuellt än det är idag. Och började man jobba för en sundare framtid redan för 130 år sedan har man hunnit samlat på sig en hel del kunskap. Här kan du läsa mer om BAMA.